Home »

Zwangerschaps fotograaf Den Haag

Ben je op zoek naar een zwangerschaps fotograaf bij Den Haag? La Maelee heeft een zeer ervaren fotografe die zich heeft gespecialiseerd in zwangerschapfotografie en newborn fotografie. Deze specialisatie zorgt ervoor dat zij foto’s zal afleveren waar je mega-trots naar zult kijken. De fotografe zal zorgen dat je je niet onzeker voelt of laat ontmoedigen door de bijkomende effecten van een zwangerschap. De zwangerschapsfotograaf bij Den Haag weet dat dit juist iets is wat elke zwangere buik uniek maakt en de eigen schoonheid en uitstraling geeft.

Zwangerschapsfotografie Den Haag

De beste tijd van de zwangerschap voor zwangerschapsfotografie bij Den Haag is tussen week 32 en week 35. Natuurlijk zit je niet gebonden aan deze weken en is het ook mogelijk om gedurende andere weken voor de camera van de zwangerschaps fotograaf te staan. Het is ook leuk om twee shoots te doen, een wanneer de buik net begint te groeien en een tussen week 32 en week 35, zo zie je de grote ontwikkeling die een buik doormaakt gedurende de zwangerschap. Voordat de fotografe aan de slag zal gaan, worden eerst al jouw wensen besproken. In onze studio tijdens de zwangerschapsfotografie maken wij alleen maar gebruik van mooie en luxe materialen. Bij attributen & materialen kun je zien wat allemaal bij ons aanwezig is. Het is ook mogelijk dat je iets van thuis meeneemt voor op de foto, alles is mogelijk. Wel is het verstandig om van te voren contact op te nemen met de zwangerschaps fotograaf uit Den Haag voor extra informatie.

Kleding zwangerschapsshoot

Voor de zwangerschaps fotografie in Den Haag hebben we verschillende kleding. Het is natuurlijk helemaal aan de wensen van jou wat voor kleding je aan doet. Wil je tijdens de shoot een mooie zwangerschapsjurk aan of houdt je het alleen bij chique lingerie? De keuze is volledig aan jou. Voor onze kleding wordt alleen gewerkt met hoogwaardig materiaal wat luxe uitstraalt. Naast onze studio van de zwangerschaps fotograaf hebben wij ook een atelier waar kleding op maat gemaakt kan worden. Hierdoor kunnen wij alle outfits op maat maken. Wil je de outfit houden? Dan kun je de jurk ook bestellen. Alles voor de zwangerschaps fotografie in Den Haag kun je van te voren bespreken met onze fotografe.

Mogelijkheden zwangerschapsfotografie

Er zijn vele mogelijkheden omtrent zwangerschapsfotografie in Den Haag bij La Maelee. Zo is je partner natuurlijk altijd welkom om de shoot gratis bij te wonen. Bovendien is het ook mogelijk dat hij of zij ook op de foto’s komt te staan. Dit kan sommige foto’s nog bijzonderder maken. Jullie kunnen samen, of in samenspraak met de zwangerschaps fotograaf over beslissen. Wil je een ander persoon erbij hebben? Dit is in overleg ook mogelijk. Bovendien kan de shoot zowel binnen, buiten als op locatie plaatsvinden, alles naar jouw wens. Wil je meer weten over zwangerschapsfotografie in Den Haag bij La Maelee of wil je wat punten bespreken met de zwangerschaps fotograaf? Neem dan contact met ons op!

VOLG ONS!

Wij staan voor u klaar!

Neem direct contact met ons op om te beginnen aan jouw photoshoot!