Home »

Familie fotoshoot

Wil jij een familie fotoshoot met het hele gezin? La Maelee maakt het mogelijk! Tijdens de familieshoot worden er prachtige, unieke foto’s gemaakt, die je altijd bij zullen blijven. Hierbij wordt aan alles gedacht, van decor tot haardetails. Dit maakt het het ideale cadeau voor moeder- of vaderdag, of natuurlijk gewoon een andere gelegenheid! Lees hieronder verder over de invulling van de shoots en de familie foto’s, of neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken!

Waarom een fotoshoot met het gezin?

Zolang de kinderen of zelfs kleinkinderen nog klein zijn, vliegt de tijd. Het is dus verstandig om deze tijd vast te leggen door bijvoorbeeld een gezins- of familie fotoshoot door een professionele familiefotograaf. Door de shoot te laten verzorgen door een professionele, ervaren fotograaf, krijg je de allermooiste resultaten. Niet alleen heb je over een aantal jaar de familie foto’s nog, ook is het een beleving op zich, die jullie altijd bij zal blijven. Het maakt niet uit of de fotoshoot van de familie met z’n vieren of tienen is, het gaat om de foto’s.

Een prachtig cadeau

Een fotoshoot met het gezin is ook ideaal om cadeau te doen aan een dierbare of familielid. Verras jouw vader, moeder, opa of oma met dit unieke cadeau en maak er een dag van om nooit te vergeten. Onze familie fotograaf heeft jarenlange ervaring en zal ervoor zorgen het hele gezin zich op zijn of haar gemak zal voelen tijdens de sessie.

Familie fotoshoot in de studio

Bij La Maelee staan vaak de moeder en een baby in het middelpunt, maar het is ook mogelijk om een shoot met heel de familie in de studio te doen. Je bepaalt zelf wie er allemaal op de foto mogen, van de kinderen tot opa en oma, iedereen is van harte welkom! Wanneer er ook een baby bij de fotoshoot met het gezin op de foto komt te staan, is het verstandig om het niet te druk te maken voor jouw kleintje.  Tijdens de familie fotoshoot in de studio zullen er verschillende familiefoto’s in diverse leuke poses worden genomen. Om ervoor te zorgen dat alles in harmonie is, is dezelfde kleur van de kleding eigenlijk een must. Als iemand een heel andere kleur aan doet, kan dit ervoor zorgen dat hij of zij eruit springt en dat jullie niet een geheel zijn. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat dit juist de bedoeling is, bijvoorbeeld als opa jarig is! Ondanks dat het een fotoshoot met het hele gezin is, doen we er toch alles aan om spontane foto’s te maken. Hier hebben wij speciale trucjes voor, zodat iedereen op zijn best naar voren komt. Als de tijd voorbij is, zijn er een talloze leuke foto’s gemaakt, die je geheel naar keuze opgeleverd krijgt.

Kledingtips voor fotoshoot met gezin

Van te voren hebben wij alvast wat kledingtips voor de fotoshoot met het gezin of de familie. Het eerste gaat over de kleuren afstemmen. Het is het mooiste wanneer iedereen wat lichtere kleuren en het liefst effen aan heeft. Het is ook mogelijk om twee of drie kleuren te kiezen, maar zorg dan wel dat dit bij elkaar past. Als één iemand een contrasterende kleur aan heeft, zal hij of zij er heel erg uitspringen. Dit kan natuurlijk de bedoeling zijn om bijvoorbeeld de oudste uit te lichten, maar doorgaans gebeurt dit niet. Drukke prints, streepjes en logo’s raden wij altijd af omdat dit kan gaan afleiden. Zorg dat je voor de familyshoot ook goed overlegt over de dikte van de kleding. Het kan er namelijk raar uit gaan zien wanneer iemand een dikke hoodie aan heeft terwijl de ander een zomers hemd aan heeft. Het zal de foto’s zeker ten goede komen als er goed over de kleding is nagedacht! Wil je liever nog wat extra tips? Bel me op en ik neem het met je door!

Mogelijkheden familie fotoshoot

Wil je meer weten over de mogelijkheden omtrent een familie fotoshoot bij La Maelee? Neem dan even contact met ons op. Wij kunnen je informeren en adviseren over jouw fotoshoot met het gezin.

VOLG ONS!

Wij staan voor u klaar!

Neem direct contact met ons op om te beginnen aan jouw photoshoot!