Home »

Baby fotoshoot

Wil jij de prachtige eerste momenten met jouw kleintje voor altijd vastleggen? Dan is onze baby fotoshoot ideaal voor jou! Jij en jouw dropje hoeven alleen model te staan, wij zorgen voor de rest. Zo weet ik hoe een ontspannen sfeer kan worden gemaakt, terwijl er toch professionele foto’s worden gemaakt. Hierdoor krijgen de foto’s van de fotoshoot met jouw baby een spontane uitstraling. Pas als jouw kindje helemaal ontspannen en op zijn of haar gemak is zullen we foto’s gaan maken en wordt hij of zij met de baby shoot op een bijzondere manier vastgelegd.

Een newborn fotoshoot is voor altijd!

Sommige mensen vragen zich af waarom je met jouw newborn een fotoshoot zou doen. Een (net geboren) baby is nog erg kwetsbaar en kan snel veranderen. Dankzij mij, als baby fotograaf (newbornfotograaf), kun je later terugkijken op de eerste periode van de baby met professionele foto’s. De eerste levensdagen van een kind kunnen erg bijzonder zijn, waarbij je het liefst elk moment vastlegt. Je wilt dan ook het liefst de newborn fotografie zo snel mogelijk inplannen, mits de gezondheid van jouw kleintje dit natuurlijk al toelaat.

Een newborn fotoshoot kun je het beste binnen de eerste twee weken na de geboorte van je kindje doen. Tijdens deze periode slaapt het kind nog het meeste. Dit het mooiste tijdens een baby fotoshoot. Bovendien heeft de baby dan ook nog een mooie, zachte huid. Het advies is dan om ook zo snel mogelijk na de bevalling een afspraak te reserveren, zodat de fotoshoot met de baby in de newborn-periode kan plaatsvinden.

Veiligheid fotoshoot met baby

Tijdens de fotoshoot met jouw baby staat veiligheid voorop. Wij zullen tijdens de sessie dan ook zorgen voor een aangename, ontspannen sfeer voor zowel baby als ouder(s); er is genoeg tijd om te knuffelen! Een newborn fotoshoot duurt gemiddeld tussen de twee en drie uur. In deze tijd is er ook voldoende tijd en de ruimte om de baby te voeden en te verschonen. Het is belangrijk dat de baby zich tijdens de newborn fotografie zo goed mogelijk voelt.

Locatie baby fotoshoot

De locatie van de baby fotoshoot is het huis van La Maelee. Er wordt hier gelet op ieder detail. De locatie is geperfectioneerd met een romantische flair. De baby fotograaf van La Maelee is opgeleid door de beste fotografen in het vak en ze heeft haar eigen uitgesproken zachte stijl met soft kleurgebruik. Als je meer wilt weten over haar stijl en wat de uitwerking is op de foto’s van de fotoshoot met baby’s, neem dan een kijkje in het portfolio. Dankzij haar ervaring en opleiding is de baby fotograaf veelzijdig. Van te voren zal ook al duidelijk worden besproken wat de wensen zijn. Verschillende punten waarnaar worden gekeken voor tijdens de fotoshoot met de newborn zijn sfeer, kleding en andere attributen waar je eventueel gebruik van zou willen maken.

Extra mogelijkheden bespreken?

Wil je de mogelijkheden omtrent een baby fotoshoot bij La Maelee bespreken? Dat is natuurlijk mogelijk! Wij staan klaar om alle vragen te beantwoorden op het gebied van de fotoshoot voor jouw newborn.

VOLG ONS!

Wij staan voor u klaar!

Neem direct contact met ons op om te beginnen aan jouw photoshoot!