Home »

Zwangerschapsshoot

Met een zwangerschapsshoot leggen we een bijzondere periode voor de geboorte van het kind vast. Elke zwangere buik is uniek en bevat haar eigen schoonheden. Onze fotografe heeft zich helemaal toegelegd op zwangerschapsfotoshoots en baby fotoshoots en zal dan ook foto’s afleveren waar je mega-trots op zult zijn. Laat je niet onzeker en ontmoedigen door de bijkomende effecten van een zwangerschap voor een fotoshoot. Het is juist iets wat elke buik haar eigen schoonheid en uitstraling geeft. Onze fotografe zal tijdens de zwangerschapsshoot altijd rekening met je houden.

Beste tijd voor zwangerschapsfotoshoot

De beste tijd voor een zwangerschapsfotoshoot is doorgaans tussen week 32 en 35. Het is natuurlijk ook mogelijk om hiervoor of -na langs te komen voor een fotoshoot terwijl je zwanger bent. Voordat de foto’s worden gemaakt kun je met onze fotografe al jouw wensen bespreken, zoals bijvoorbeeld een zwangerschasshoot met een kind. In onze studio maken wij tijdens de zwangerschapsshoot alleen gebruik van mooie en luxe materialen. Bij attributen & materialen kun je zien wat wij voor je in huis hebben voor de fotoshoot van jouw zwangerschap. Natuurlijk mag je ook altijd iets van jezelf meenemen mocht je dit leuk of fijn vinden voor tijdens de zwangerschapsshoot en op de zwangerschap foto.

Partner op de zwangerschapsshoot

Je partner kan de zwangerschapsshoot altijd gratis bijwonen. Ook is het mogelijk dat hij of zij erbij gefotografeerd wordt, dit kan het moment nog bijzonderder maken. Hier staan jullie samen in om te beslissen. Als je nog een ander persoon, dan je partner, tijdens de zwangerschapsfotoshoot erbij wil hebben is dit ook mogelijk, in overleg. De zwangerschapsshoot kan in overleg zowel binnen, buiten als op locatie plaatsvinden, afhankelijk van jouw wensen.

Kleding zwangerschapsshoot

De kleding tijdens de zwangerschapsshoot kan aangepast worden naar de wensen van jou. Wil je tijdens de zwangerschapsfotoshoot een mooie zwangerschapsjurk aan? Informeer dan naar de mogelijkheden bij La Maelee. Onze fotostudio heeft haar eigen attributen en kledingkast. Hierin is alles gemaakt van hoogwaardig materiaal en wordt er luxe uitstraalt. Ben je helemaal weg van een van de kledingstukken die je hebt gedragen tijdens de zwangerschap fotoshoot? Wij kunnen alle outfits op maat laten maken en besteld worden voor jou als toekomstig moeder. Zo kan je een van onze prachtige jurken voor jezelf hebben, helemaal gemaakt naar jouw maten. Wij vervaardigen de kleding voor onze zwangerschapfotoshoot en andere shoots helemaal zelf. Je kunt van te voren alles bespreken voor jouw zwangerschapsshoot bij La Maelee.

Mogelijkheden zwangerschapsshoot

Wil je meer weten over de mogelijkheden tot een zwangerschapsshoot bij La Maelee. Wij staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

VOLG ONS!

Wij staan voor u klaar!

Neem direct contact met ons op om te beginnen aan jouw photoshoot!