Home »

Cake smash fotoshoot

De baby cake smash fotoshoot is een smakelijk feestje! De naam zegt het natuurlijk al: tijdens deze shoot vieren we samen de eerste verjaardag van jouw kleintje, nog voordat hij of zij écht jarig is. Hierdoor kun je de resultaten van de cake smash shoot gebruiken als print op de taart of op een uitnodiging. Natuurlijk is het feest niet compleet zonder een feestelijke outfit en bijbehorende attributen. Vanuit het huis van La Maelee zorgen wij voor een smakelijke taart die de kleine kapot kan smashen. Dit zorgt voor een feestelijke ravage waar de meest spontane en smakelijke foto’s naar voren komen. Plan direct de cake smash shoot voor jouw kleine freubel in, of lees hieronder verder!

Nog voor de shoot

Nog voor aanvang van de baby cake smash shoot zullen wij de mogelijkheden uitgebreid met jou bespreken. Op deze manier zij wij allen optimaal voorbereid op het moment suprême. Zo nemen we onder andere door welke outfits er gedragen worden en kunnen we samen nadenken over hoe we de taart het mooist maken. Het is de dag van jouw kleintje, maar natuurlijk ook een beetje van jou!

Cake smash shoot

Met een baby cake smash shoot kun je de verjaardag van je (bijna) jarige kind op een speciale manier vieren. Het is voor een kind natuurlijk een droom om lekker met zijn of haar handjes in de taart te slaan en te kliederen. Wil je de foto’s van de cake smash fotoshoot gebruiken voor een uitnodiging of als afbeelding op de taart? Dan is het verstandig om op tijd een shoot in te plannen. Hierdoor zorg je voor voldoende tijd om bijvoorbeeld een uitnodiging te ontwerpen. Baby’s vanaf ongeveer 9 maanden kunnen doorgaans op een smash cake fotoshoot. Je zorgt voor een unieke ervaring voor jouw eigen baby. Gemiddeld duurt een dergelijke sessie ongeveer één uur en het is ook nog eens mogelijk om deze shoot cadeau te doen!

Wanneer krijg ik de foto’s van de cake smash shoot?

De cake smash shoot is een unieke ervaring op zich. Maar waar het uiteindelijk om draait, zijn natuurlijk de foto’s! Direct na de fotoshoot gaan wij aan de slag met de foto’s. Hierbij maken we een selectie van de allerbeste en allerleukste foto’s, die we vervolgens gaan bewerken. Binnen een paar weken kun je de foto’s al komen bekijken en zullen we een selectie maken om verder uit te werken. Hierbij zijn er diverse mogelijkheden, van digitaal toesturen tot het uitwerken op canvas.

Ben jij ook benieuwd geworden en wil jij een baby cake smash fotoshoot voor jouw kleintje plannen? Wij kunnen niet wachten! Neem daarom vandaag nog contact met ons op en plan jouw shoot in, of neem eerst de mogelijkheden met ons door!

VOLG ONS!

Wij staan voor u klaar!

Neem direct contact met ons op om te beginnen aan jouw photoshoot!