ZWANGER FOTOSHOOT

Het is een prachtig moment om altijd te kunnen terugblikken naar het moment vóór de geboorte. Elke zwangere buik is namelijk uniek en heeft haar eigen schoonheid. Gelukkig is onze fotografe zeer gespecialiseerd om jou foto’s af te leveren waar je mega-trots op bent. Laat je niet ontmoedigen door de bijkomende effecten van een zwangerschap. Dit is júist wat elke buik haar eigen schoonheid geeft. Onze fotografe houdt uiteraard ten allen tijde rekening met de wensen.

De ideale tijd om een zwangere buik te fotograferen is meestal tussen week 32 & 35. Iets eerder of erna zou natuurlijk ook kunnen. Voordat de shoot plaatsvind kun je met onze fotografe jouw wensen door bespreken. In onze Studio maken wij alleen gebruik van mooie en luxe materialen. Lees onder het kopje Attributen & Materialen wat wij voor jou in huis hebben. Het staat je altijd vrij om iets van jezelf mee te nemen. De shoot kan zowel binnen, buiten als op locatie plaatsvinden. Ook dit zal duidelijk voor de hand besproken worden.

De partner kan de Fotoshoot gratis bijwonen en ervoor kiezen om erbij gefotografeerd te worden. Dit maakt het moment extra bijzonder. Wanneer het wenselijk is dat een ander persoon erbij gefotografeerd wordt, anders dan de partner, kan dat ook in overleg.

Wij zorgen ervoor dat je goed voorbereid naar de shoot komt. De shoot duurt veelal 1 uur. Combineer deze shoot nu met een NEWBORN shoot, en profiteer van een actieprijs!