Home »

Newbornshoot Den Haag

Een newbornshoot in Den Haag is een fotoshoot geheel in het teken van jouw pasgeboren kindje. Er zijn veel punten waar tijdens zo’n newbornshoot op gelet moet worden. Dankzij de ervaring de fotografe van La Maelee weet ze precies hoe ze een ontspannen sfeer voor zowel het kind als de ouders kan creëren. Ondanks de ontspannen sfeer worden er prachtige foto’s gemaakt dankzij onze fotografe voor newborn fotografie in Den Haag. 

Waarom newbornshoot in Den Haag?

Er zijn mensen waarom je een newbornshoot in Den Haag zou doen. Wij hebben heel veel redenen voor newborn fotografie! Ten eerste is een baby in de eerste periode, de zogeheten newborn periode, nog erg kwetsbaar en hierna zal de baby snel kunnen veranderen. Dankzij de fotografe van La Maelee kun je later terugkijken op deze periode dankzij prachtige, professionele foto’s van jouw kindje. Het is dan ook verstandig om de newborn fotografie zo snel mogelijk na geboorte te laten doen, het beste is binnen twee weken na geboorte, als de gezondheid dit toelaat. Waarom deze periode? Gedurende deze periode slaapt de baby nog het meeste en dat maakt de newborn fotografie in Den Haag eenvoudiger. Daarnaast heeft de baby dan nog een mooie, zachte huid. 

Newborn fotografie Den Haag

Bij newborn fotografie in Den Haag staat natuurlijk de veiligheid van de baby voorop. Onze fotografe zal tijdens de newbornshoot zorgen voor een aangename sfeer waardoor zowel de ouders als het kindje ontspannen zullen zijn. Voor newborn fotografie nemen we gemiddeld tussen de twee en drie uur. Hierdoor is er nog voldoende tijd om de baby te verschonen, voeden en te knuffelen. Voor ons is het belangrijk dat de baby zich goed voelt, hierdoor kunnen wij de mooiste foto’s maken. Een gelukkige baby zorgt voor de fijnste newborn fotografie in Den Haag.

Locatie newborn shoot

De locatie van de newbornshoot bij Den Haag is het huis van La Maelee. In dit huis is gedacht aan ieder detail en perfectionistisch ingericht met een romantische flair. De fotografe van La Maelee is getraind en opgeleid door de beste fotografen in het vak. Zij heeft haar eigen uitgesproken zachte stijl met soft kleurgebruik ontwikkeld. Benieuwd wat deze eigen stijl inhoudt en hoe dit wordt uitgewerkt tijdens newborn fotografie, bekijk dan het portfolio. Dankzij de opleiding en ervaring van onze fotografe is zij erg veelzijdig. Voor de newborn shoot in Den Haag zullen alle wensen (sfeer, kleding, attributen) besproken zodat je helemaal weet wat er gaat gebeuren.

Mogelijkheden newborn fotografie Den Haag

Zoals je wellicht hebt gelezen zijn er vele mogelijkheden omtrent newborn fotografie in Den Haag bij La Maelee. Wil je verschillende wensen bespreken en weten of dit mogelijk is? Of heb je nog andere vragen over een newborn shoot nabij Den Haag bij La Maelee? Neem dan contact met ons op, wij staan klaar om je vragen te beantwoorden.

VOLG ONS!

Wij staan voor u klaar!

Neem direct contact met ons op om te beginnen aan jouw photoshoot!