Home »

Fotoshoot Den Haag

Op zoek naar een geschikte locatie voor een fotoshoot in Den Haag? Bij La Maelee kun je terecht voor verschillende fotoshoot zoals een baby fotoshoot, zwangerschapsshoot, cake smash fotoshoot en een familie fotoshoot. Benieuwd naar de verschillende fotoshoots in Den Haag bij La Maelee? Lees dan hieronder meer.

Baby fotoshoot

Bij een baby fotoshoot in Den Haag is jouw pasgeboren kindje het middelpunt van de dag en de foto’s. Tijdens de shoot is het belangrijk dat het kindje zich zo goed mogelijk voelt. De ervaring en opleiding van onze fotografe zorgt ervoor dat ze precies weet hoe ze een ontspannen sfeer kan maken, voor zowel het kindje als de ouders. Een baby fotoshoot in Den Haag heeft de mooiste resultaten als het kind maximaal drie weken oud is.

Zwangerschapsshoot

Met een zwangerschaps fotoshoot in Den Haag zorgen we dat een zeer bijzondere periode op een prachtige manier wordt vastgelegd. Iedere zwangere buik is anders en heeft haar eigen schoonheden. Onze fotografe is gespecialiseerd in zwangerschaps- en baby fotoshoots. Dit zorgt ervoor dat jij zeer trots zult worden op de resultaten van de fotoshoot. Laat je vooral niet onzeker maken en ontmoedigen door de bijkomende effecten van een zwangerschap. Deze effecten zorgen juist voor de unieke uitstraling en schoonheid van de zwangerschap. Tijdens de zwangersschaps fotoshoot in Den Haag zal onze fotografe altijd rekening houden met jouw wensen.

Cake smash fotoshoot Den Haag

De cake smash fotoshoot in Den Haag is een echt feestje voor jouw kleintje. Een cake smash shoot wordt gedaan voor de eerste verjaardag van een baby. Tijdens de fotoshoot mag de kleine lekker slaan in een verjaardagstaart en de boel onderkliederen. Doordat deze shoot plaatsvindt voordat hij of zij echt jarig is, kunnen de foto’s worden gebruikt op een uitnodiging of als print op een taart voor de visite. La Maelee zal zorgen voor een smakelijke taart die je kleine helemaal kapot mag slaan. Voor de cake smash fotoshoot in Den Haag zullen alle wensen met betrekking tot de taart, kleuren en kleding besproken worden.

Familie fotoshoot

Bij een familie fotoshoot in Den Haag kom je met het hele gezin of zelfs je hele familie voor de camera van onze fotografe te staan. In ongeveer een uur zullen we zoveel mogelijk leuke, spontane foto’s maken van de hele familie. Een familie fotoshoot is een leuk cadeautje voor bijvoorbeeld vader- of moederdag. Het resultaat kun je dan op canvas laten afdrukken en een mooi plekje in huis geven. Het is belangrijk om bij een familie shoot de kleding een beetje op elkaar af te stemmen zodat niet één iemand er erg uitspringt op de familie fotoshoot in Den Haag, tenzij dit natuurlijk de bedoeling is.

Fotoshoot Den Haag bij La Maelee

Wil je meer weten over een van bovenstaande fotoshoots in Den Haag bij La Maelee? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te informeren over onze diensten.

VOLG ONS!

Wij staan voor u klaar!

Neem direct contact met ons op om te beginnen aan jouw photoshoot!