Home »

Fotostudio Den Haag

La Maelee is een fotostudio bij Den Haag waar de fotografe zorgt voor de ideale sfeer. Het maakt niet uit of je komt voor een baby, familie, zwangerschaps of cake smash fotoshoot, wij doen er alles aan om het zo leuk mogelijk te maken. Hierdoor zul je later met veel plezier terugkijken naar de foto’s en zal dit plezier ook van de foto’s afspatten. La Maelee is niet een doorsnee fotostudio in Den Haag. Wij hebben ons gespecialiseerd in newborn- en zwangerschapsshoots. Natuurlijk is het ook mogelijk om voor andere fotoshoots naar onze fotostudio te komen. Hieronder lees je meer over La Maelee.

La Maelee als fotostudio in Den Haag

La Maelee als fotostudio in Den Haag is niet een gebruike fotostudio. Wij proberen voor even een ‘thuis’ te zijn voor jou en jouw baby om samen even weg te dromen in een wereld waar de tijd eventjes stil lijkt te staan. Je bent bij ons voor een dag hét model waar alles om draait. Ons team zal tijdens de shoot met veel liefde en passie ervoor zorgen dat het een ervaring wordt die je nooit zult vergeten met prachtige resultaten in de vorm van hele mooie foto’s. In de La Maelee fotostudio bij Den Haag kun je zelf kiezen wat voor momenten je vast laat leggen, wij zijn beschikbaar voor diverse fotosessies. Bekijk per shoot wat je kunt verwachten.

Verschillende shoots in de fotostudio

Zoals gezegd kun je bij onze fotostudio nabij Den Haag terecht voor verschillende fotoshoots zoals een newborn shoot. Tijdens de newborn shoot staat jouw baby helemaal in het middelpunt en maken we foto’s waar je nog vaak naar zal kijken. Onze fotografe doet er natuurlijk alles aan om de baby zich zo fijn mogelijk te laten voelen in onze fotostudio. Maar ook de zwangerschapsshoot is een van de specialiteiten van onze fotostudio in Den Haag. Tijdens deze shoot legt onze professionele fotograaf een zeer bijzondere periode in het leven van een vrouw vast. Zij heeft oog voor detail en weet dat iedere buik met een kindje erin uniek is en zijn eigen schoonheden heeft. De fotografe laat je op je gemak voelen en zorgt voor optimale resultaten. Bekijk voor alle mogelijkheden omtrent de zwangerschapsshoot in onze fotostudio in Den Haag op de pagina hiervan.

Mogelijkheden fotostudio Den Haag

Ben je benieuwd geworden naar de mogelijkheden binnen onze fotostudio in Den Haag? Of wil je graag meer te weten komen over een van onze shoots? Bekijk dan de pagina’s die hiervoor zijn of neem vrijblijvend contact met ons op. Wij beantwoorden met alle liefde de vragen die je hebt over de shoots en over de fotostudio in Den Haag.

VOLG ONS!

Wij staan voor u klaar!

Neem direct contact met ons op om te beginnen aan jouw photoshoot!