Home »

Cake smash Den Haag

Een cake smash in Den Haag is een geweldig en smakelijk feestje voor jouw kleine. Zoals de naam al doet vermoeden wordt de verjaardag van jouw kindje gevierd met het slaan in een taart waar foto’s van gemaakt worden. Omdat we deze shoot doen voordat hij of zij echt jarig is, kun je de resultaten gebruiken als print op een taart op de verjaardag zelf of op de uitnodiging van de verjaardag. Het feestje is niet compleet als er geen feestelijke outfit en bijbehorende accessoires is. La Maelee zal zorgen voor een heerlijke taart die de kleine helemaal kapot kan smashen. Natuurlijk kan deze taart aan jouw wensen worden aangepast. De cake smash in Den Haag zal zorgen voor een feestelijke ravage met super leuke en spontane foto’s. Plan de fotoshoot direct in of lees hieronder verder.

Voor de fotoshoot

Voordat we de cake smash fotoshoot in Den Haag doen, zijn er nog wat mogelijkheden die we met jou uitgebreid gaan bespreken. Door alles te bespreken, zorgen we ervoor dat iedereen volledig voorbereid is op het moment van de cake smash fotoshoot in Den Haag. Punten die we doornemen zijn de outfits van de baby en de mogelijkheden over de taart. We doen er alles aan het de dag van jouw kleintje te maken, en natuurlijk ook een beetje jouw dag.

Cake smash shoot in Den Haag

Een cake smash shoot in Den Haag is de ideale manier om de verjaardag van je (bijna) jarige kind op een leuke en speciale manier te vieren. Welk kind wil nou niet lekker met zijn of haar handen in de taart slaan en heerlijk kliederen. Als je graag de foto’s voor een taart of op een uitnodiging wilt gebruiken, dan is het verstandig om de shoot ruim op tijd in te plannen. Hierdoor geef je jezelf meer dan voldoende tijd om een leuke uitnodiging te ontwerpen. Het is al mogelijk om baby’s vanaf 9 maanden een cake smash shoot in Den Haag te laten doen. Een cakesmash is een unieke ervaring voor jouw kindje. De shoot duurt ongeveer een uur.

De foto’s van de cake smash shoot

De hele cake smash in Den Haag is een unieke en zeer leuke ervaring voor jou en je kindje. Maar het draait uiteindelijk natuurlijk om de foto’s. Gelijk na de fotoshoot zullen we aan de slag gaan met de foto’s en zullen we een selectie maken van beste en leukste foto’s die vervolgens worden bewerkt. Al snel, binnen een aantal weken, kun je de foto’s bekijken en een selectie maken die nog verder worden uitgewerkt. Er zijn verschillende manieren hoe we de cake smash foto’s in Den Haag verder uitwerken. Zo kunnen we ze digitaal toesturen of zelfs laten drukken op canvas.

Wil je een fotoshoot cake smash in Den Haag inplannen voor jouw kleintje? Of wil je meer weten? Neem dan direct contact met ons op en plan zo snel mogelijk de shoot in.

VOLG ONS!

Wij staan voor u klaar!

Neem direct contact met ons op om te beginnen aan jouw photoshoot!